Felhasználási feltételek


A weboldal használója azzal, hogy belép a webszájton található oldalakra, köteles elfogadni az alábbi feltételeket.

I.

A weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az üzemeltető (a weboldal alkotója, készítője) szellemi alkotása. Az üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz a szerző hozzájárulása szükséges.

II.

Az oldalon szereplő anyagok, írások nem minősülnek jogi tanácsadásnak, csupán tájékoztató jellegűek.

III.

Az oldalon elhelyezett kalkulátorok tájékoztató jellegűek, azokkal kapcsolatosan az oldal alkotója mindennemű kártérítései felelősséget kizár. Az oldalon szereplő kalkulátorok csak saját felelősségre használhatók, gazdasági célú felhasználásuk nem ajánlott.

IV.

Az oldal nem minősül közhiteles jogszabály nyilvántartásnak, ezért – habár az oldal készítője törekszik a jogszabályi változások nyomon követésére – az oldalon szereplő jogszabályok nem feltétlenül az aktuális napon hatályos állapotot tartalmazzák. Ezzel kapcsolatosan az oldal készítője minden felelősséget kizár.

V.

Az oldal üzemeltetője a jogszabályokban foglalt rendelkezések pontos és helyes értelmezésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
Kapcsolódó linkek

HR Portál - Munkajogi, munkaügyi hírportál Minden a munka világából!
Munkajog.hu - munkajogi portál Munkajogi portál hasznos cikkekkel
Profession.hu - Állás és munka Állások és állásajánlatok, önéletrajz minták
Munkajog.lap.hu Munkajogi témájú linkek gyűjteménye
Adózóna - munkajog Munkajogi témájú elemzések, szakértőktől
workania.hu Workania.hu - állásajánlatok
Magyar linkek
linkcsere, linkgyűjtemeny
Linkcsere


fsfgdsfg